• Régóta vállalom barátaim,ismerőseim kutyáit alkalmanként sétáltatni és/vagy vigyázni rájuk. Hivatalosan is dolgoztam kutyasétáltatóként.

  • Kutyaőrült vagyok mióta az eszemet tudom! Szeretem kutyákkal körülvenni magam, a folyamatos boldogságuk és önzetlenségük lenyűgöz. Szeretek nagyokat kirándulni, ha tehetném, állandóan kint lennék a szabadban. A kutyusokat viszem magammal kirándulni, és játszunk amennyit csak tudunk.

  • Egészen kiskorom óta kutyaőrült vagyok. Már akkor kívülről fújtam a kutyafajtákat és tulajdonságaikat, amit azóta csak bővítettem és kiegészítettem a viselkedési formák helyes értelmezésével és kezelésével. Van egy 3 éves ivartalanított kan kutyusom, akivel együtt is és nélküle is szívesen sétáltatok más kutyákat.

  • Bea vagyok, 2 szuper-jófej labrador „mamija”. Budaörsön lakom a férjemmel és a 2 kis kópéval. Hétvégente szeretünk nagyokat kirándulni, sokat labdázni, úszni a kutyusokkal… nálunk nincs családi program Tara és Zsombi nélkül, hisz ők ugyanolyan családtagok, mint a férjem, vagy én.

  • Jelenleg szabadúszóként töltöm a napjaimat, gondoltam akkor már hasznosan töltöm el az időmet. Rio (a saját kutyám) szívesen sétál együtt más kutyákkal, és lehetőségük lenne játszani is egy nagyot

  • Kiskorom óta sokat foglalkozom kutyákkal, magam is egy szuper kutyus gazdija vagyok. Amióta különköltöztem, kevesebbet láthatom és foglalkozhatok a saját kutyámmal, Scoobyval. Így a dogsurf egy remek lehetőség, hogy vigyázzak más kiskedvencére.

  • Nagyon szeretem a kutyákat, nekem egy angol cocker spánielem van, egy igazi energia bomba. Sajnos négy éve elköltöztem otthonról és ritkán látom. Hat évig neveltem kutyát panelben, hozzászoktam a napi háromszori sétáltatáshoz. Bár a mostani életvitelembe nem fér bele egy saját kutya (munka, utazás, egyetem, ...). Párommal lakunk egy nagyon...

  • Egy tök jó kezdeményezésnek tartom a Dogsurföt. Könnyen és megbízhatóan találhatnak pótgazdit a kutyusosok, illetve azok is akiknek nincs lehetősége, hogy saját kutyát tartsanak kerülhetnek kutya közelébe mint például Én. :) Egyenlőre csak a lakótársam kutyusával érhetem be.

  • Egyszerűen imádom a kuytákat. Én nem állatoknak tekintem őket hanem egyéniségeknek, minden kutya másmilyen bánásmódot érdemel. Nagyon szeretnék a későbbiekben kutyamentéssel foglalkozni, jelenleg is egy menhelyi kutyus ideiglenes befogadója vagyok. Nagyon türelmes vagyok a kutyusokkal és könnyen tudok alkalmazkodni a habitusukhoz (ha pörgős akkor én is pörgök, ha nyugisabb akkor...

  • Nagyon szeretem a kutyákat, minden álmom, hogy egyszer legyen nekem is egy kiskutyám. Sajnos gyerekkoromban szüleim nem akartak nekem kutyust venni, ők nem voltak olyan kutyabolondok, mint én. Ha meglátok az utcán egy kutyát, egyből meg akarom simogatni. Rajongok értük. Mióta egyetemre járok, egy kicsi lakásban élek, nem tudok elég...