• Egy tök jó kezdeményezésnek tartom a Dogsurföt. Könnyen és megbízhatóan találhatnak pótgazdit a kutyusosok, illetve azok is akiknek nincs lehetősége, hogy saját kutyát tartsanak kerülhetnek kutya közelébe mint például Én. :) Egyenlőre csak a lakótársam kutyusával érhetem be.

  • Egyszerűen imádom a kuytákat. Én nem állatoknak tekintem őket hanem egyéniségeknek, minden kutya másmilyen bánásmódot érdemel. Nagyon szeretnék a későbbiekben kutyamentéssel foglalkozni, jelenleg is egy menhelyi kutyus ideiglenes befogadója vagyok. Nagyon türelmes vagyok a kutyusokkal és könnyen tudok alkalmazkodni a habitusukhoz (ha pörgős akkor én is pörgök, ha nyugisabb akkor...

  • Egészen kiskorom óta kutyaőrült vagyok. Már akkor kívülről fújtam a kutyafajtákat és tulajdonságaikat, amit azóta csak bővítettem és kiegészítettem a viselkedési formák helyes értelmezésével és kezelésével. Van egy 3 éves ivartalanított kan kutyusom, akivel együtt is és nélküle is szívesen sétáltatok más kutyákat.

  • Egy 10 hónapos angol szetter gazdájaként mindennapos program a kuytasétáltatás. Nemcsak nekem öröm, ha több kutyára figyelhetek, de Watsonnak is, aki igazi kis társasági lény.

  • Sziasztok, Imádom a kutyákat, gyerekkoromban két ebem (csau-csau) is volt, akiket nagyon szerettem tanítani, játszani velük és gondoskodni róluk. Sajnos most nem lehet kutyám azért jelentkeztem szitternek, mert nagyon hiányoznak a kis drágák és szívesen töltenék velük sok időt és segítenék a gazdijuknak is. Nekem a kutyák nem csak állatok,...

  • Vidéken a szüleimnél két pulink is van, mindkettő hatalmas egyéniség, önfejűek, de nagyon szeretek velük lenni, szeretném a miattuk érzett elvonási tüneteimet enyhíteni, és a budapesti kutyagazdikkal ismerkedni. Eddig mini yorki, husky, német vizsla, törpe pinscher, havanese, francia bulldog, és beagle kutyusokkal volt dolgom, mindegyikükkel problémantesan ment a szittelés.

  • I adore dogs, However I've never had one. From Childhood my dream dogs are Husky and Akita dog. When I was Back in High School, I worked as a dog sitter, it was my neighbour's dog Husky. It was most amazing,lovely and friendly experience in my life.

  • Nagyon szeretem a kutyákat, minden álmom, hogy egyszer legyen nekem is egy kiskutyám. Sajnos gyerekkoromban szüleim nem akartak nekem kutyust venni, ők nem voltak olyan kutyabolondok, mint én. Ha meglátok az utcán egy kutyát, egyből meg akarom simogatni. Rajongok értük. Mióta egyetemre járok, egy kicsi lakásban élek, nem tudok elég...

  • otthonról dolgozom, sok szabadidőm van. régóra szeretnék kutyát, viszont elég kicsi a lakásom, szóval ezzel még várnom kell, amíg egy nagyobba költözöm. addig pedig klassz lenne néha kicsit kutyázni.

  • Már 2 éve homeoffice-ban dolgozom, így az én kutyusom Mojzi szinte soha nincs egyedül. :) Szeretnék segíteni azoknak a gazdiknak akik nem tudják megoldani napközben a kutyusuk lemozgatását, elhelyezését. A 1,5 éves vizsla keverék leányzóm meglehetősen nagy mozgásigénnyel van megáldva. Így minden nap kiviszem őt a Hajógyáriszigetre kocsival, ahol lehetősége...