0 forint

sétáltatásonként

0 forint

látogatásonként

0 forint

éjszakánként

- kis méretű kutya

- közepes méretű kutya

- nagy méretű kutya

Értékelések

Még nincsenek értékelések

angol, német

Budaörsön élő, fiatal lány vagyok. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai karán tanulok mesterszakon gyerekpszichológiát és gyereknevelést (esti tagozaton), s megélhetésem kiegészítéseként olyan állást szeretnék, mely rugalmas időbeosztást s állatokkal való tevékenykedést ígér. Van egy másfél éves szuka német vizslám, akit az Etyeki Menhelyen keresztül fogadtunk örökbe a vőlegényemmel, illetve egy öt éves kan cocker spánielem, akit szintén menhelyről hoztam el, ám ő a párommal való összeköltözésem alkalmával a szüleimnél maradt, ugyanis ők nem bírtak volna megválni tőle :)

Miért téged válasszalak?

Nagyon szeretem az állatokkal való foglalatoskodást, így számomra ez abszolút hobbi :) Egyetemi szinten tanultam etológiát, melynek köszönhetően, kiválóan értelmezem a kutyák kommunikációját, valamint állatorvos párom mellett folyamatosan sajátítom el az állatorvoslás tudományának kisebb-nagyobb fortélyait.

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

Mivel a vőlegényem állatorvos, rendszeresen vigyázunk ideiglenesen kidobott kutyusokra, akiket a rendelőbe adtak le, s segítünk nekik új gazdit találni. Emellett rokonok/ismerősök kutyusait is sétáltatom és gondozom alkalomadtán.

Lakhely

Kertes ház

Van kutyád?

Van egy német vizsla kislányunk (Mandula), aki a párommal és velem él Budaörsön egy kertes házban. Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott kiskutya, ezért sem szokott gondot okozni, amikor ideiglenes gazdikként nálunk "száll meg" néhány napig egy-egy kutyus. A másik kutyusom egy cocker spániel kisfiú (Zuzmó), aki szüleimmel él Budapest XII. kerületében. Ő kicsit félős és bizalmatlan az emberekkel.

Van másik háziállatod is?

Volt egy kaméleonom, akit a párom hozott haza, miután tavaly novemberben besétált hozzájuk az állatorvosi rendelőbe. Egy évig élt velünk, aztán sajnos a kora miatt meghalt. Ezenkívül van három ékszerteknősöm, egy 14 és kettő 12 esztendős.

Van gyermeked vagy idős családtagod, aki veled él?

A vőlegényemmel és a német vizslánkkal élünk Budaörsön egy kertes házban. A vizslánk nagyon alkalmazkodó és nyugodt természetű, mivel néha előfordul, hogy ideiglenesen kell szállást biztosítanunk egy-két napra kidobott kutyusoknak.