Patrícia1740 forint

sétáltatásonként

1740 forint

látogatásonként

4400 forint

éjszakánként

4400 forint

éjszakánként

- kis méretű kutya

- közepes méretű kutya

- nagy méretű kutya

Árak csak tájékoztató jellegűek,alku képes és meggyőzhető vagyok. :)

Értékelések

Még nincsenek értékelések

Magyar,német,angol

19 éves vagyok,idén kezdem az egyetemet.A Ferencváros női labdarúgó csapatában focizok és szeretnék iskola és foci mellett szeretnék állatokkal is lenni. Vértesacsáról jöttem fel Pestre és sajnos nem tudtam a 2 kutyámat felhozni. Szeretem az állatokat nagyon, a két kutyám fajtája pedig:beagle és amerikai akita.

Miért téged válasszalak?

Ha egy megfelelő segítőt keres, aki megtalálja a közös hangot a kutyájával és még a gazdival is, keressen bátran! Megbízható vagyok és nem kezdő állattartó,szeretem az állatokat,hamar megtalálom velük is,mint az emberekkel a közös hangot. Tudom milyen az,ha valakinek fontos a kisállata,ezért a legjobb kezekben szeretné tudni,én minden állattal úgy foglalkozom mintha az enyém lenne és mindig őket helyezen előtérbe.

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

Mielőtt Pestre jöttem a falunkban rendszeresen vittem a mi kutyáinkkal a szomszéd kutyáit is.

Lakhely

Kertes ház

Van kutyád?

2 kutyám van. Egy 4 éves beagle kutyus,Kevin. Nagyon szeret fürdeni,szereti a gyerekeket és a fogócskát. Nem szereti a nagy autókat. Van jelenleg még egy 8 hónapos francia bulldogom,Dinnye. Ő magyon játékos, nagyon horkol es szeret az ágyamban aludni. Volt még egy 6 éves amerikai akitám,Molly. Ő nagyon szerette ha vakarjuk a hasát,viszont nem szeretett fürdeni. A családban,nagyszüleinknél van még egy 3 éves tacskó akivel legtöbbször én szoktam foglalkozni.

Van másik háziállatod is?

Van 2 macskám, és volt egy lovam.

Van gyermeked vagy idős családtagod, aki veled él?

Csapattársam