3330 forint

sétáltatásonként

2670 forint

látogatásonként

6660 forint

éjszakánként

5990 forint

éjszakánként

Értékelések

Még nincsenek értékelések

Angol, Magyar, kicsit németül

Sziasztok Kedves Gazdik! tudom, talán sablonosan hangzik, de a Cosmopolitan magazinban ismertem meg a DogSurf nevű alkalmazást. Egyből felkeltette az érdeklődésem és rögtön regisztráltam. Magam is gazdi vagyok, egy gyönyörű 2 éves csivava leányzó az én kutyusom. A DogSurf-re azért regisztráltam szitterként, hogy alkalomadtán más, nagyobb méretű, hosszab sétákat igénylő kutyusokkal is megismerkedhessek. Szeretem, imádom a saját kutyusomat, Bambit, de ha valaki csivava tulaj, érteni fogja miről beszélek. :) Bambitól egyébként nem kell félteni a kutyusaitokat, 10 perc után nagyon jól eljátszik bármilyen fajtával. (10 perc a kezdeti sokk ideje, amíg rájön, hogy más kutya is van a világon :D). Nagyon örülnék, ha Rám bíznátok a kutyusaitokat, ígérem úgy fogok velük bánni, mintha a sajátjaim lennének. :)

Miért téged válasszalak?

Amit ajanlani tudok annak, aki szivesen Ram bizna a kutyusat: szeretet, hosszu setak (akar videken is), vidam percek es torodes.

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

Sajat kutyusom (csivava) van, ugyhogy kiismerem magam a kutyatartas temakoreben.

Van kutyád?

Egy 2 eves leanyzo csivavam van, aki 1 kg. Mondhatni (bar tudom, hogy nincs ilyen, de mini csivava). 4 honapos kora ota velem van, eleg rossz korulmenyek kozul mentettuk ki a baratommal. A neve Bambi, imad labdazni, szaladgalni, macskat kergetni es indokolatlanul ugatni.

Van másik háziállatod is?

Anyukamek videki hazaban vannak meg cicaink.

Van gyermeked vagy idős családtagod, aki veled él?

Egyedul elek a budapesti lakasban, videken pedig (ahova 2 hetente hetvegente hazajarok altalaban), a szuleim laknak, akik nem szamitanak az idos korosztaly tagjai koze.