6660 forint

éjszakánként

- kis méretű kutya

- közepes méretű kutya

- nagy méretű kutya

Mielőtt rám bízod a kutyusodat, mindenképpen kérek egy talalkozót, hogy mind megismerhessük egymást.

Értékelések

Még nincsenek értékelések

Bea vagyok, 2 szuper-jófej labrador „mamija”. Budaörsön lakom a férjemmel és a 2 kis kópéval. Hétvégente szeretünk nagyokat kirándulni, sokat labdázni, úszni a kutyusokkal… nálunk nincs családi program Tara és Zsombi nélkül, hisz ők ugyanolyan családtagok, mint a férjem, vagy én.

Miért téged válasszalak?

Nálad a kutyus családtag? Úgy érzed, néha már te jobban szenvedsz, ha nem lehetsz vele, mint ő? Ne aggódj, pontosan tudom miről beszélsz! Nekem 2 csodálatos labrador-babám van, akikért rajongok. A baba ugyan túlzás, mert már 3 és 1.5 évesek, de hisz tudod, ők nekünk mindig csöppségek maradnak. Ha úgy gondolod, hogy szívesen bíznád rám a szemed fényét, abban biztos lehetsz, hogy én mindent megteszek azért, hogy ne csak biztonságban legyen, de aktívan teljen a külön töltött idő, hogy sokat játszhasson, barátkozhasson.

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

Nálunk mindenféle kutyus megfordult már. A pici, a félős, a pörgős, a nagy, az idős. Mivel Tara és Zsombi nagyon érdeklődőek, nyitottak és elfogadóak, így még nem igazán volt olyan kutyus, akivel ne jöttek volna ki.

Lakhely

Kertes ház

Van kutyád?

Tara 3 éves, Zsombi 1.5. Mindketten labradorok. Tara pici kora óta nálunk van, Zsombi viszont pár hónapja került hozzánk a menhelyről.

Van másik háziállatod is?

Egy cicánk van még, Manyi, de ő gondosan elkerüli a kutyusokat.

Van gyermeked vagy idős családtagod, aki veled él?

Csak mi négyen élünk együtt.