Szabina5330 forint

látogatásonként

4660 forint

éjszakánként

- kis méretű kutya

- közepes méretű kutya

- nagy méretű kutya

Értékelések

Még nincsenek értékelések

angol

4 éves koromban kaptam szüleimtől első kutyámat, akit apukámmal közösen tanítottunk meg néhány alap engedelmes dologra, akkor jelentettem ki, hogy én bizony kutyakiképző leszek! Áldottnak érzem magam, hogy ez az álom megvalósulhatott, mellette pedig otthonomban látjuk vendégül a gazdik szeretett kedvenceit, amíg ők távol vannak. Kint vagy bent, számunkra teljesen mindegy, hiszen örömmel töltjük együtt a kutyákkal a szabadidőnket. Kislányom most egy éves, de már most látszik rajta az a fajta gondoskodás, rajongás, ami bennem is megmutatkozott gyermekkoromban. Azt hiszem Mi egy őrült kutya és ló imádó Család vagyunk. Hiszen négy lovunk mellett 3 saját kutyánk teszi mókássá és persze néha néha bosszússá a hétköznapjainkat. Így kerek az Életünk! Kutyakiképzés alapjait természetesen saját kutyám bőrén keresztül tapasztaltam meg, majd minden lehetőséget megragadtam hogy a legjobbaktól tanulhassak. Budapesten kezdtem a kutyák pszichológiáját tanulmányozni, sajátos kommunikációs szignáljaikat megfigyelni, majd Londonban sodort az élet, ahol Jan Fennel szemináriumokon tanulhattam, figyelhettem a Varázslatos világot. Szitteléssel és Kutyasétáltatással töltöttem a szabadidőmet, mely kimozdított az "idegen" világból távol az otthonomtól. A Kutyák között ismét otthon tudtam magam érezni, amiért a mai napig hálás vagyok nekik. Amennyiben kérdése merül fel, forduljon hozzám bizalommal.

Miért téged válasszalak?

Azt tudom javasolni, hogy mindig a szívünkre hallgassunk, amikor effajta döntést kell hoznunk. A szívünk sosem hazudik! Ez a legjobb "tanács" amit adhatok. Akár engem választ, akár valaki mást, ha szívből teszi csak jól dönthet.

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

Külföldön 2 évet töltöttem kutyák között. Sétáltatás, Day Care illetve Boarding valamint Kiképzés szerepelt a kinti tapasztalataim között. Amióta pedig hazaköltöztem folyamatosan szittelek és oktatok. Viselkedésproblémás ebeknek :) segítek helyrebillenni a megfelelő, egészséges lelki állapotba!

Lakhely

Kertes ház

Van kutyád?

Amint említettem 3 kutyám van, 14 éves mentett Boxerünk (GINA), 3 éves komondor úrfi és egy 4 éves bajor hegyi véreb keverék. Utóbbival együtt dolgozunk és segítünk más kutyáknak. Ő egy kiváló energiájú, maximális engedelmességgel párosítva figyeli minden rezdülésemet a munka során, itthon pedig imád a kanapén szunyókálni vagy éppen kiélvezi, hogy a kislányom a hűtőszekrény tartalmát üríti ki neki. Természetesen a többi kutyámnak is meg van a szerepe a ház körül, ugyanis Botondnak- a komondor-, az a feladata, hogy a lovakat védje, s ha bajt észlel azonnal jelezze azt nekünk. Kiváló munkaerő e téren, szünetekben pedig jókat hűsül a fa árnyékában! Gina a boxer, pedig éli a nyugdíjasok életét alszik, eszik és néha néha még kedve támad egy kis mókázásra, labdázásra. Fontosnak tartom, hogy a kutyák mindig le legyenek mozgatva, ha nincs egyéb feladatuk, hiszen az a kutyus aki "haszontalannak"érzi magát az sajnos legtöbb esetben rombol, ugat, és egyéb felvett nem kívánatos szokásokat produkál.

Van másik háziállatod is?

Ló- 4 shagya arab lovunk van, 3 körülük a senkinek nem kellett kategória, de számunkra kincset ér a barátságuk!

Van gyermeked vagy idős családtagod, aki veled él?

Párommal és egy éves kislányunkkal élünk. Néha édesapám szokott eljönni segíteni nekem az állatok körül.