2000 forint

sétáltatásonként

2000 forint

látogatásonként

4660 forint

éjszakánként

4000 forint

éjszakánként

- kis méretű kutya

- közepes méretű kutya

- nagy méretű kutya

Értékelések

Még nincsenek értékelések

Magyar, angol

Sziasztok! Kittinek hivnak, a hetkoznapokban jogaszkent dolgozok, igy hetvegen szivesen kiszakadnek az irodai munka vilagabol. Mindig is imadtam a kutyakat, a szitterkedest a világ legkellemesebb idotoltesenke tekintenem, azonban a munkambol kifolyolag sajnos csak pentek delutantol vasarnap estig tudom a kutyusok gondozasat atvallalni. A kutyak irant taplalt szeretetem egesz kis koromban kezdodott, es a mai napig langol. A jovomet buszke gazdikent kepzelem el, de addig meg meg kell teremtenem a kutyatartas felteteleit. Addig is dogszitterkent toltodnek fel azzal a massal nem potolhato energiaval, amit egy kutyus tud nyujtani - a gazdik is biztos ertik, mirol beszelek :) Azoknak a gazdiknak tudom ajanlani magam, akik hetkoznap estere, illetve hetvegere keresnek setaltatot vagy szittert maguknak -akar egy hetvegi kiruccanas, munka, betegallomanyba kerules jojjon kozbe, szivesen segitek, hogy a kiskedvencnek szukseges mozgas es torodes meglegyen :)

Miért téged válasszalak?

Felelossegteljes embernek tartom magam, igy a gazdik biztonsagban, jo kezekben tudhatjak mellettem kedvencuket.

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

Sajnos, mivel gazdi nem vagyok, igy csak "ad hoc jellegu" tapasztalattal rendelkezem, de a csaladi hazban ket macska gondozasat is ellatjuk, igy az allatok gondozasa nem ismeretlen terulet szamomra. Több baratomnak is van kutyusa, igy sok idot toltok kutyas kozegben. Par eve ideiglenesen, 1-2 honapra befogadtunk egy otthontalanna valt foxi kevereket, akinek a furdeteserol, eteteserol es setaltatasarol egyedul gondoskodtam (halisten utana szereto csaladra talalt). Nagymamam egykori palotapincsijenek setaltatasat is atvallaltam hetvegente.

Van kutyád?

Sajnos nincs, es nem is volt kutyam, de nagy almom, hogy egyszer,ha minden korulmeny adott lesz (sajat lakas vagy haz, megfelelo kereset, kello szabadido, hogy megfeleloen tudjak gondoskodni rola) orokbefogadok legalabb ketto negylabut :) Amig a szuleimmel eltem, panelban laktunk, majd egy icipici kerttel rendelkezo kertes hazba koltoztunk, amit nem talaltunk megfelelonek a kutyatartasra. Kesobb, hogy egyetemre kerultem, nem volt elegendo idom es kerestem a kutyatartashoz; most pedig, hogy mar egyedul elek es dolgozok a fentebb leirtak miatt nem valtam meg (egyelore!) gazdiva.

Van másik háziállatod is?

Otthon, a csaladi hazban van ket cicank.

Van gyermeked vagy idős családtagod, aki veled él?

Egyedul elek.