Bernadett2670 forint

sétáltatásonként

2670 forint

látogatásonként

5330 forint

éjszakánként

5330 forint

éjszakánként

- kis méretű kutya

- közepes méretű kutya

- nagy méretű kutya

Értékelések

Még nincsenek értékelések

magyar, angol, olasz

Jelenleg nem tudok saját négylábú családtagot vállalni, de nagyon szeretem az állatokat és jó kezdeményezésnek tartom ezt a szitteroldalt. Mivel 16 évig voltam egy spániel gazdija, tudom milyen dilemmával és szervezéssel jár, ha a nyaralás tervezéséről van szó vagy akár csak egy egésznapos családi eseményről, netán amikor a munkával nehéz néha összeegyeztetni az általuk igényelt időt. Heti néhány nap lenne elegendő szabadidőm mások kutyájának/cicájának/nyuszijának gondozására, sétáltatásra, etetésre - no meg, ha a kutya életkora engedi, játékra. Fontosnak tartom, hogy a kutyáknak jusson elegendő napi séta és hogy minőségi időt tölthessenek el valakivel, akkor is, amikor a gazdájuk napjába az épp nem fér bele.

Miért téged válasszalak?

Jól kijövök mindenféle szemilyéségű, termetű és életkorú kutyával, mert türelmes és következetes vagyok.

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

16 évig saját kutya (angol cocker spániel). 4 hónapig egy kölyök francia bulldog heti 4x-i sétáltatása, etetése és gondozása. 2x egy közepes termetű keverék eb nyaralás alatti átvállalása - saját otthonomban, több napig. Rokonok kutyáinak (Bichon Havanese, Labrador, Németjuhász) sétáltatása, alkalmankénti szittelése.

Van kutyád?

Most nincs kutyám. Korábban volt egy négylábú családtagunk, ő 16 fantasztikus évet töltött velünk. Fiatal korában odavolt a kirándulásokért és a nagy sétákért, idősebb korában már a lassú tempójú, megszokott köröket igényelte inkább. Amíg a kora engedte, fajtájából adódóan az úszás örömének kedvtelt. Valahányszor kutya úsztatására alkalmas tó vagy patak közelébe került sosem hagyta ki a fürdésre való lehetőséget.

Van másik háziállatod is?

Nincs, de jól kijövök cicákkal, nyuszikkal is.

Van gyermeked vagy idős családtagod, aki veled él?

A barátommal élek, nincs gyermek vagy idős ember a lakásban.