3330 forint

éjszakánként

- kis méretű kutya

- közepes méretű kutya

- nagy méretű kutya

Holka

Petra nagyon kedves volt, és örült Rozinak. :) A kutya szocializálódott is a Petránál levő másik két kutyussal, ami igazán jót tett neki szerintem! Legközelebb is Petrához viszem Rozit. :)

Dorka

Nagyon köszönjük Petrának a kedvességét. Már amikor először beszéltünk vele telefonon, akkor is tudtuk, hogy nyugodtan elutazhatunk, jó helyen lesz a kutyusunk. Végül is valóban, a "kis" kedvencünk a vendégeskedés után szinte alig akart hazajönni. :) Azt hiszem ezzel mindent elmondtam. :)

Zsófia

Bozo kiralyi ellatasban reszesult Petranal, koszonjuk szepen a vigyazast es a gondoskodast! :)

Szilvia

Egy szóval tudnám jellemezni őt! Egy csupa nagybetűs TÜNDÉR!!! Bonnikám imádott náluk lenni, és én is nyugodt voltam hogy a Petra vigyáz rá míg mi távol voltunk! Köszönöm Petra TÜNDÉR

angol, német

Nincsen számomra kedvesebb a kutyusoknál, ezért igyekszem minél inkább körbevenni magam velük, legyen az közös kirándulás, sport, utazás vagy akár egy kis kutyaszitterkedés :) egész életemben voltak kutyáim, el sem tudom képzelni nélkülük az életem. Ezért tetszett meg a dogsurf is, úgy foglalkozhatok a kedvenc hobbimmal, hogy közben másoknak is segítek vele, hát van ennél jobb? :)

Miért téged válasszalak?

Mert tudom, milyen nehéz a legjobb barátunkat más kezébe adni, de ha engem választasz, megígérem, hogy a sajátomnál is jobban fogok rá vigyázni!

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

Részt vettem/ veszek egy olyan csapat munkájában, akik menhelyekről, utcáról mentenek kutyákat, majd egy kis rehabilitálás, szocializálás után megkeresik nekik a legjobb gazdit a világon. Ehhez sok türelem, kitartás kell és az állatok mélységes szeretete, de azt hiszem, egyik sem szenved hiányt bennem :) ennek a csapatnak a segítségével 2 hónap alatt 5 reménytelen kutyus talált gazdira csak nálam és még korán sincs vége!

Lakhely

Kertes ház

Van kutyád?

Most egy kutyám van, akit az út szélén találtam ózdon 3hónapja, egy tünemény, 3- 4év körüli puliféleség. Még sok minden jót át kell élnie, hogy átfelejtse a régi emlékeket, de dolgozom az ügyön ezerrel! :)

Van gyermeked vagy idős családtagod, aki veled él?

Egyedül élek egy családi házban. Utolsó éves orvostanhallgató vagyok, úgyhogy bőven töltök időt itthon a könyvek között, nekem boldogság egy négylábú társaság:)