1600 forint

sétáltatásonként

2670 forint

látogatásonként

6660 forint

éjszakánként

5330 forint

éjszakánként

- kis méretű kutya

- közepes méretű kutya

- nagy méretű kutya

Zsófi

Evelin óriási segítségett jelentett nekem. Misi is nagyon jól érezte magát vele, igazán megkedvelte őt. Szívesen fogok hozzá és a DogSurfhöz is fordulni legközelebb is. Köszönöm!

Kristóf

Evelin nagyon lelkiismeretes és nagyon jól teljesített Buksinál. Köszönjük a segítségét.

magyar angol

Egy tök jó kezdeményezésnek tartom a Dogsurföt. Könnyen és megbízhatóan találhatnak pótgazdit a kutyusosok, illetve azok is akiknek nincs lehetősége, hogy saját kutyát tartsanak kerülhetnek kutya közelébe mint például Én. :) Egyenlőre csak a lakótársam kutyusával érhetem be.

Miért téged válasszalak?

Rengeteg tapasztalatom van kutya sétáltatásból főleg nagytestűek terén azt hiszem kölcsönösen imádtuk sétáltatni egymást. :)

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

Régebben több kutyát is sétáltattam, itt a környékünkön ismerősök kutyáit ha megkértek mert éppen nem értek rá vagy elutaztak, ebből az egyik szomszédunk volt akiknek a kutyáját évekig sétáltattam rendszeresen. Egy labrador német juhász keverék volt de pár éve sajnos elpusztult azóta csak az egyik barátnőm kutyájánál szoktam néha besegíteni aki egy öntörvényű német juhász.

Van kutyád?

Nincs egyenlőre :) Csak a szobatársam yorkija. 13 éves, lány, igazából mindenkivel barátságos legyen ö kutya, cica neki most már inkább csak az a lényeg, hogy aludhasson a kis kosarába.

Van másik háziállatod is?

Van egy macskám ö egy 12 éves lány cica. Vukinak hívják alapvetően barátkozós macsek. De ö most már csak látogatóba jön hozzánk.