Dominika2000 forint

sétáltatásonként

2670 forint

látogatásonként

5990 forint

éjszakánként

- kis méretű kutya

- közepes méretű kutya

- nagy méretű kutya

Értékelések

Még nincsenek értékelések

magyar, német

Sziasztok! Először is tudni kell rólam, hogy hatalmas kutyabarát vagyok, és nagyon könnyen egy hullámhosszra tudok velük kerülni. Vidékről származom, ott van is három kutyusom, de őket sajnos nem hozhatom fel Budapestre, mert a jelenlegi lakásomban kevés a hely, plusz anyáék is oda vannak értük, így fájó lenne a búcsú:) A három kutyámról annyit kell tudni, hogy az egyik egy labrador-németjuhász keverék, akit menhelyről hoztam el, így sok időbe telt a rehabilitációja, de nagyon sikeres lett végül. A másik egy kis tacskó, aki igazán önérzetes, de imádnivaló. A harmadig pedig egy teljesen kis keverék, nem igazán lehet tudni mi minden van benne, Border Collie biztos. Merle színű kis rózsaszín orrú. Hihetetlen okos!!! Ő is mentett, egy zsákban találtuk félholtra verve. Hálából nincs hiány felőle az biztos :) Azért válassz engem, mert biztos lehetsz benne, hogy egy boldog kutyát adok neked vissza, aki kellően ki van fáradva egy nagy séta után :) 5 percre lakom a Bikás parktól és a Feneketlen tó-tól, bármikor le tudom vinni nagy sétákra őket.

Miért téged válasszalak?

Mert imádom a kutyákat, sportos vagyok, és van tapasztalatom kutyatatásban, így biztosan jó kezekben lesz a kisbarátod!

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

Van három kutyám, akik ugyan vidéken élnek, de ha otthon vagyok mindig én viszem őket sétálni, és nagyon sok időt töltök velük.

Van kutyád?

Három kutyusom van, Zsepike a tacskó, Lana a németjuhász keverék, És Oszkár a mindentbele kutyus. Zsepi 12 éve él velem, igazi kis szeretetbomba, hatalmas önérzettel. Lana bántalmazott kutyus volt, ő 5 éve van velem, sokat kellett vele nagyon foglalkoznom, hogy ki tudjon nyílni, és ne legyen bizalmatlan az emberekkel. Néha az idegen férfiaktól még megijed ha nagyon gyorsan közelednek felé, de sosem agresszív. Nagyon szeretem őket, és egymást is imádják. Oszkár egy igazi kis szeretetbomba, kicsit még kajla, de rendszeresen járunk vele kutyaiskolába, és azt a hatalmas agyacskáját már nagyon jól használja. Az első perctől fogva szobatiszta volt és behívható. Zsepi egyszerűen utál úszni, nem is hajlandó víz közelébe menni, ha esik az eső sétálni sem akar, nehogy vizes legyen a tappancsa. (lehet picit elkényeztettem) Lana és Oszkár viszont igazi halacska, pancsolnak amint vizet látnak.

Van gyermeked vagy idős családtagod, aki veled él?

-