1070 forint

sétáltatásonként

1600 forint

látogatásonként

4000 forint

éjszakánként

- kis méretű kutya

- közepes méretű kutya

- nagy méretű kutya

Értékelések

Még nincsenek értékelések

angolul, magyarul

Két éve költöztem fel Budapestre. (Szombathelyi vagyok eredetileg) Sajnos a kutyámnak otthon kellett maradnia és mivel csak ritkán tudok hazamenni nagyon hiányzik egy kutya társasága az életemből. A Déli pályaudvar mellett lakok és sokszor a napom legfelemelőbb része amikor keresztülmegyek a Vérnezőn vagy egy másik parkon és látom a sok kutyát akik a kutyaiskolába jöttek vagy csak egyszerüen sétálnak. Ezért is jelentkeztem ide, hátha a szabadidőmet hasznosabban és aktívabban tudom eltöletni, és nem csak nézegetem a kutyákat a parkban, hanem én sétáltatok egyet! :)

Miért téged válasszalak?

Számomra a legszebb halál ha egy kutya tép szét. (Trónok Harca) :D

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

Otthon sokat sétáltattam a saját kutyámat. ( volt egy golden retriverünk, sajnos ő 3 éve meghalt, valamit van egy két éves Landseerünk )

Van kutyád?

Otthon (szombathelyen) van egy családi kutyánk. A neve Frizbi és Landseer fajtájú. Nagyon kis eleven kutya mivel még csak 2 éves és szereti azt hinni, hogy én is kutya vagyok :D. Viszont nagyon érzékeny és szeret folyamatosan a közelünkben lenni. Nehezen viseli, ha valaki a családból távol van, ezért ha úgy alakul, hogy mindenki elmegy otthonról, a nagymamámnak be kell engednie a házba és foglalkozni vele, különben nagyon szomorú lesz szegény. A Frizbi előtt volt egy golden retriverünk, Sheryl. Ő egy kicsit önállób kutya volt, persze szerette ha otthon voltunk vele, de nem igényelt annyi dögönyözést és simogatást. Sajnos nagyon sokat betegeskedett és 3 éve el kellett altatnunk, hogy ne szenvedjen többet.

Van másik háziállatod is?

Sajnos nincsen.

Van gyermeked vagy idős családtagod, aki veled él?

Albérletben lakok egy barátnőmmel, aki szintén nagyon szereti a kutyákat.