Ternovics670 forint

sétáltatásonként

1340 forint

látogatásonként

2670 forint

éjszakánként

- kis méretű kutya

- közepes méretű kutya

Értékelések

Még nincsenek értékelések

angol

Imádom az állatokat, én is büszke gazdi vagyok, és tudom, mennyire fontos, hogy minél többet foglalkozzanak velük, sokat tudjanak mozogni a friss levegőn, jókat játszanak, vagy csak legyen mellettük valaki. Vannak mozgalmasabb időszakok, amikor az ember kevesebbet tud foglalkozni a kis kedvencével, mint szeretne, és el kéne egy kis segítség.

Milyen kutyaszitter/sétáltató tapasztalatod van?

Gyakran vigyázok édesanyám és a barátnőm kutyáira is. A rosszcsontokkal nagyokat sétálunk a városligetben, egész nap játszunk, a kis hercegnővel pedig hatalmasakat pihenünk, így az aktívabb, és a lustálkodást kedvelő kutyusokkal sok tapasztalatom van.

Van kutyád?

Két éve van saját kutyusunk a férjemmel, yorkshire terrier, ivartalan kislány, kis örökmozgó, folyton csak a játékon jár az esze. Heti kétszer járunk kutyaiskolába, sok trükköt tanulunk itthon. Nagyon szeret sétálni, főleg a kis-Duna partján. Imádja a hasát is, és a simogatást. A kerítés mögötti kutyákat viszont nem szereti, és a kis termete miatt elég félős, a kutyaiskolában is ezen próbálunk dolgozni. Ő egy befogadott kutyus, ismerősökön keresztül került hozzánk, a lány, akié volt, sosem tudott vele foglalkozni, mindig más vigyázott rá, hetente máshol volt, mire nálunk otthonra talált. Nagyon szereti az embereket, mindenkivel barátságos, azonnal csóválja a kis farkát, puszilkodik.

Van másik háziállatod is?

Nincsen.

Van gyermeked vagy idős családtagod, aki veled él?

Nincsen